Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Mere indhold til børn på Netflix

Mere indhold til børn på Netflix

26/02/2015 | Flixfilm

Left Penfold Right Danger Mouse ©2014 FremantleMedia LimitedEndnu engang opruster Netflix Danmark indholdet på børnesiden med hele fire nye originale og eksklusive serier, der rammer børn i alle aldre. I begyndelsen af 2015 har Netflix premiere på serierne Danger Mouse, Inspector Gadget, Some Assembly Required og Bottersnikes & Gumbles.

Danger Mouse – Foråret 2016
Verdens bedste superspion, Danger Mouse, vender tilbage i stor stil med en ny animeret serie med de klassiske figurer, slagord og humoren, der gjorde serien til en kultfavorit i 80’erne. Mens verden endnu en gang balancerer på kanten af katastrofe, er den lille, heroiske og hemmelige agent tilbage – klar til at begejstre en helt ny generation af fans, når han, sammen med den uheldige hamster Penfold og forskellige gadgets og køretøjer, forsøger at bekæmpe skurke og rivaler.

Inspector Gadget – Marts 2015
Alles favorit-detektiv, Inspector Gadget, er tilbage i en helt ny CGI animeret serie. Dr. Claw har genaktiveret sit globale forbrydersyndikat, og Inspector Gadget skal stoppe ham! Med hjælp fra sin niece, Penny, hendes hund Brain, og en række teknologiske gadgets, forsøger den skønne Gadget at bekæmpe forbrydere, som kun han kan.

Some Assembly Required – Sommeren 2015
Den nye ejer af Knickknack Toys, fjortenårige Jarvis Raines, hyrer en gruppe af sine venner fra skolen til at hjælpe ham med at lave nyt og sejt legetøj, og herefter følger man teenagernes komiske eventyr fra dag til dag. Serien er skabt af Dan Signer (ANT Farm, Mr. Young) og Howard Nemetz (Mr. Young, The Suite Life of Zack & Cody) og er produceret af Thunderbird Films. Den har Young Artist Awards-nominerede Kolton Stewart og den Canadian Screen Awards-nominerede Charlie Storwick i hovedrollerne.

LÆS OGSÅ:   Netflix-medlemmer streamer to timer om dagen

Artiklen fortsætter under annoncen

Bottersnikes & Gumbles – Foråret 2016
Bottersnikes & Gumbles er en tempofyldt samfundskomedie, der følger tre unge Gumbles – Tink, Bounce og Willi – som har det sjovt, mens de prøver at undgå at få ballede med deres dovne og utilfredse naboer, ”the Bottersnikes”. Med afsæt i de elskede Bottersnikes & Gumbles-bøger er denne nye CGI-animerede serie skabt af Cheeky Little, Mighty Nice og CAKE og bestilt i samarbejde mellem Netflix, BBC og Channel 7 Australia.

I 2011 lancerede Netflix en særlig sektion for børn under 12 år med tv-shows og film – alle i et reklamefrit miljø. Derudover skaber DreamWorks Animation originale børneserier udelukkende til Netflix som fx Turbo FAST, Hil Kong Julian, Den Bestøvlede Kat, Dragons og DinoTrux.

“Vi har set, at gode karakterer og en rig historiefortælling gang på gang tiltaler et globalt publikum,” siger Erik Barmack, Vice President for Global Independent Content. “Derfor er vi stolte over at arbejde sammen med nogle af branchens bedste producenter og animatorer på disse nye serier, og vi glæder os til, at børn og familier verden over lærer historierne at kende.”




Skriv kommentar