Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix hæver priserne i Danmark

Netflix hæver priserne i Danmark

14/07/2015 | Flixfilm

netflix danmark logoFlere danske Netflix-medlemmer har her til aften fået en mail fra den amerikanske streamingtjeneste med beskeden om, at deres abonnement stiger fra 79kr til 89kr om måneden. Prisstigningen er gældende fra i dag.

Prisstigningen rammer vel og mærke kun nye medlemmer, da nuværende kunder vil kunne beholde deres månedlige abonnementspris på 79kr ét år frem, hvorefter de ligeledes vil skulle betale 10kr mere om måneden.

En hurtig gennemgang af de forskellige medlemskaber i Danmark viser ligeledes at alle tre abonnementer; Basis, Standard og Premium, er steget med 10 kr. Det billigste abonnement (uden HD) starter derfor ved 79kr.

Dermed bliver danskerne nu også ramte af de samme prisstigninger, som mange andre lande blev ramt af sidste år. Allerede i maj 2014 steg priserne med 10 kroner i Norge og Sverige, men nu er turen altså kommet til Danmark.

LÆS OGSÅ:   Netflix-medlemmer streamer to timer om dagen

Artiklen fortsætter under annoncen

Den høje abonnementspris hænger muligvis sammen med at Netflix fra årsskiftet er begyndt at betale moms i Danmark pga. af nye EU-regler. Netflix udtalte dog sidste år, at danskerne ikke ville opleve prisstigninger som resultat af de nye regler, men det løfte kunne streamingtjenesten tilsyneladende ikke holde.

Netflix har endnu ikke udsendt en officiel udtalelse omhandlende prisstigningen, men vi følger naturligvis op på sagen.




7 kommentarer til Netflix hæver priserne i Danmark

  1. Brian - kl. 15:06, 15-07-2015:

    Jeg synes at 89,- er stadig helt i orden for Netflix. Der er masser af indhold og altid noget godt at se.

  2. Navn - kl. 15:47, 15-07-2015:

    Får vi så også endnu mere serier ???
    Nyt af arrow, grimm, Falling skies, og endnu mere , fordi det er lidt sløvt lige nu………………

  3. Brian - kl. 11:38, 16-07-2015:

    Der findes kun hvad Netflix har rettigheder til på Netflix. De fleste serier i USA slutter deres sæsoner i slutning af maj – så vi få sikkert Arrow og Grimm om et par måneder (jeg *gætter* før september).

    Men Falling Skies? Der kommer slet ikke flere episoder til Netflix. Der var en udmelding helt tilbage i 2012 at Amazon Prime Instant Video har eksklusiv rettigheder til den serie, og de bliver ikke sendt på Netflix, Hulu, eller HBO Nordic. Man kan også køb episoder på iTunes og OnDemand.

    Selvom de har været lidt sløve de sidste par måneder, de allerede har hundredvis af film og serier, så man kan slet ikke se det hele.



  4. thomas - kl. 16:42, 16-07-2015:

    nådada, det var da ærgeligt mht Falling skies…..øv, så må jeg købe dem selv, men tak alligevel. 🙂

  5. Tina - kl. 21:30, 17-07-2015:

    Hvad med frisk sæson af pretty little liars eller må jeg købe op til sæson 5?

  6. kim - kl. 13:41, 21-07-2015:

    Syntes Sq ikke en prisning er ok.
    Vi i DK , har ikke en gang det halve af hvad de har i USA .
    Netflix bliver ved med at forringe vilkårene for os. Først begynder de med at man skal se serier som i tv-et altså et afsnit af gangen i stedet for så mange man vil. Og nu hæve de prisen.
    Syntes ik det er ok , og er glad for der er andre tjenester.

  7. jakob - kl. 11:43, 22-07-2015:

    Synes at det er helt i orden og vil faktisk betale 100,- for alt vi få. Der er ikke tale om at Netflix har forringet vilkårene – de giver hele tiden super ny serier. Hvis et par serier kraver at man skal vent en uge… hvad så? Det handler om kun et par serier, og de serier er også vist på TV i andre lande – så man skal vent. Det er bare de aftaler de har med de folk som har lavet serien selv.

Skriv kommentar