Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Ringen afsluttes: Sidste ‘Sense8’ trailer

Ringen afsluttes: Sidste ‘Sense8’ trailer

19/05/2018 | Flixfilm

Efter to sæsoner er det den 8. juni endegyldigt slut med Netflix-serien ‘Sense8’, hvor det uigenkaldelige sidste afslutningsafsnit får premiere på Netflix Danmark.

Afslutningsafsnittet er på to timer og nederst i artiklen kan du finde den seneste og sidste trailer til selvsamme afsnit.

I det sidste afsnit skubbes det personlige liv til side da cluster/klyngen, deres sidekicks og nogle uventede allierede slår sig sammen for en sidste redningsmission for at beskytte fremtiden for alle Sensates.

‘Sense8’, som er skabt af The Wachowskis (‘The Matrix’) og J. Michael Straczynsky (‘Babylon 5’), blev oprindelig droppet af Netflix sidste år efter blot to sæsoner, men efter massivt pres fra fans valgte streamingtjenesten at give serien et sidste 2-timer langt finaleafsnit, som gerne skulle lukke serien og historien på ordentlig vis.

LÆS OGSÅ:   Feathers McGraw er tilbage! Se Walter og Trofasts nye film på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Sci-fi-serien ‘Sense8’ følger otte personer rundt omkring i verden, der i kølvandet på et tragisk dødsfald, tilknyttes mentalt til hinanden. De kan se og tale med hinanden, som om de var på samme sted. Ikke blot skal de finde ud af hvad der er sket med dem og bliver en del af hinandens liv og hemmeligheder, men de skal også kæmpe med en organisation, som vil fange og dræbe dem.

Se ‘Sense8′ på Netflix Danmark. Afslutningsafsnittet kan ses fra den 8. juni.




Skriv kommentar