Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The End of the F***ing World’ sæson 2 på vej

‘The End of the F***ing World’ sæson 2 på vej

22/08/2018 | Flixfilm

Netflix og den britiske tv-kanal Channel 4 har netop annonceret, at de har slået sig sammen for at bringe serien ‘The End of the F***ing World’ tilbage for en sæson 2.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I første sæson fulgte man de to teenage-outsidere James og Alyssa tage ud på en kaotisk road trip, der involverer en række voldelige begivenheder, som sender dem på flugt fra to unikke politibetjente. Alt sammen med mål om at finde et bedre liv og undslippe den forestående voksentilværelse.

Dramady serien ‘The End of the F***ing World’ er baseret på en prisvindende tegneserie af Charles Forsman og den nye sæson vil blive lavet af det samme hold bag kameraet på første sæson, mens skuespillerene herfra naturligivs også vil vende tilbage.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ian Katz, Director of Programmes hos Channel 4 udtaler; “‘The End of the F***ing World’, som hele tiden vekslede mellem at være mørk og glædelig, er en af de mest originale og begærende drama-serier, der er udkommet Storbritannien i flere år. Jeg er så stolt over, at Netflix og Channel 4 fik den på skærmen, samt begejstret for, at holdet bag vil hjælpe os med at bringe serien tilbage.”

LÆS OGSÅ:   Nye titler på Netflix (Uge 42 – 2024)

Netflix ejer de internationale rettigheder til serien, mens Channel 4 har visningsrettighederne i hjemlandet England. Sæson 2 forventes at får premiere på Netflix i slutningen af 2019.

Se ‘The End of the F***ing World‘ på Netflix Danmark.




Skriv kommentar