Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix hapser producent fra Disney

Netflix hapser producent fra Disney

28/08/2018 | Flixfilm

Det er ikke længere nok blot at indkøbe eksklusive og originale film og serier til sin streamingtjeneste. Nu skal man have et helt hold, som selv kan udvikle det unikke indhold.

Det skal man i hvert fald hvis man er streaminggiganten Netflix.

Netflix har allerede lavet flerårige aftaler med Shonda Rhimes, produceren af bl.a. ‘How to Get Away with Murder’, Ryan Murphy, manden bag bl.a. ‘American Horror Story’, Jerry Seinfeld, Obama-parret med flere, som alle skal udvikle helt nyt indhold til Netflix, men nu kan streamingtjenesten offentliggøre en ny tilføjelse til deres imponerende hold af producenter.

Der er tale om Tendo Nagenda, der kommer fra Disney og har været med til at skabe ‘Saving Mr. Banks’, ‘Beauty and the Beast’, ‘Queen of Katwe’, ‘A Wrinkle in Time’, ‘Cinderella’, ‘Dumbo’ og den kommende ‘Mulan’.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han skal være med til at udvikle streamingtjenestens portefølje af storfilm, som de kommende måneder vil inkludere nye eksklusive Netflix-film fra bl.a. Alfonso Cuaron, Paul Greengrass, Susanne Bier, Martin Scorsese, Michael Bay og Taika Waititi.

LÆS OGSÅ:   Feathers McGraw er tilbage! Se Walter og Trofasts nye film på Netflix

Nu vi er ved medarbejderstaben hos Netflix, så indgik filmtjenesten fornylig også en eksklusivaftale med Alex Hirsch, som har skabt kult-animationserien ‘Gravity Falls’ fra Disney. Han skal ligeledes udvikle nyt indhold til Netflix, primært inden for animation.

Sidst med ikke mindst har Netflix også fået ny kommunikationschef. Det er Rachel Whetstone, som kommer fra Facebook og med tidligere stillinger hos Uber og Google.

Denne ansættelse samt de førnævnte er alle med til at sætte en tyk streg under hvor professionel en virksomhed Netflix er blevet og samtidig et bevis på at de ikke har i sinde at tabe kampen om streamingmarkedet.




Skriv kommentar