Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Trailer til tredje og sidste sæson af ‘A Series of Unfortunate Events’

Trailer til tredje og sidste sæson af ‘A Series of Unfortunate Events’

12/12/2018 | Flixfilm

A Series of Unfortunate Events trailer sæson 3 netflix 2019Den 1. januar har tredje og sidste sæson af ‘A Series of Unfortunate Events’ eksklusiv premiere på Netflix Danmark.

I anledning af den snarlige premiere har streamingtjenesten derfor frigivet en sidste trailer, som kan ses nederst i artiklen.

‘A Series of Unfortunate Events’ vil naturligvis give svar på alle spørgsmålene og mysterierne, som de forældreløse børn Violet (Malina Weissman), Klaus (Louis Hynes) og Sunny (Presley Smith) har oplevet gennem episoder.

Det vil blandt andet blive afklaret hvordan deres forældre døde i en brand, hvad den hemmelige organisation V.F.D. laver og hvor sukkerskålen fra sæson 2 blev af.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når serien slutter så er alle 13 bøger i serien blevet filmatiseret – for første gang nogensinde. Sæson 1 bestod af de 4 første bøger og anden sæson udgjorde de næste 5 bøger i rækken, mens den kommende og sidste sæson vil afrunde historien med de sidste 4 bøger.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 41 – 2024)

‘A Series of Unfortunate Events’ handler om de forældreløse børn Violet, Klaus og Sunny, der på flugt fra den onde Grev Olaf, som vil have fat i deres formue, må igennem en række prøvelser for at afsløre hemmeligheden om hvad der var skyld i deres forældres død.

Serien har blandt andet den Emmy- og Tony-vinderen Neil Patrick Harris (‘How I Met Your Mother’) i hovedrollen som Grev Olaf og Patrick Warburton (‘Family Guy’, ‘Seinfeld’) i rollen som Lemony Snicket.

Se ‘A Series of Unfortunate Events’ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 1. januar 2019.




Skriv kommentar