Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix optager juleserie i Danmark – Søger sommerhus

Netflix optager juleserie i Danmark – Søger sommerhus

30/01/2019 | Flixfilm

netflix logoEt sommerhus ved den jyske vestkyst skal være omdrejningspunktet for en kommende Netflix-serie, der har arbejdstitlen “Christmas Women”.

Problemet er bare, at huset endnu ikke er fundet. Derfor beder produktionsselskabet bag serien nu om hjælp til at finde et sommerhus.

Det skriver Ritzau via Ringkøbing-Skjern Dagblad.

Kravet til huset er, at det skal ligge i klitterne, det må gerne være gammelt – måske med stråtag – og at der fra et eller flere vinduer er kig direkte ud over Vesterhavet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Huset skal stort set kun bruges i forbindelse med optagelser under åben himmel, da de indendørs scener filmes i et studie i Ungarn.

“Christmas Women er en miniserie i tre dele der hver varer 45 minutter om en families vilde og følelsesladede jul. Historien handler om fire generationer af kvinder, som må afsløre de hemmeligheder, de har for hinanden. Historien foregår ikke i et bestemt land, men skuespillerne er tyske,” fortæller Ronald Krapp, location scout, der oplyser, at “Christmas Women” næppe bliver seriens endelige titel.

LÆS OGSÅ:   Netflix teaser kærlighedsdramaet 'Lonely Planet' med Laura Dern og Liam Hemsworth

Ringkøbing-Skjern Kommune har gennem flere år satset stort på at lægge grund til filmproduktioner. Det er derigennem, at interessen fra det tyske produktionsselskab er opstået, fortæller Rebecca Molders, der er film- og kulturkonsulent i Ringkøbing-Skjern Kommune. “Vi har haft besøg af andre filmfolk og produktionsselskaber i workshops for at udvikle fortællinger fra området. At Netflix kommer, det viser, at arbejdet begynder at virke,” siger filmkonsulenten.

Hvis du ejer det perfekte sommerhus og det står ledigt i perioden 14. til 27. marts, så tag kontakt til Rebecca Molders fra Ringkøbing-Skjern Kommune.




Skriv kommentar