Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Isn’t It Romantic’; Se trailer til ny romantisk komedie fra Netflix

‘Isn’t It Romantic’; Se trailer til ny romantisk komedie fra Netflix

06/02/2019 | Flixfilm

isnt it romantic netflix komedie filmRebel Wilson og Liam Hemsworth har hovedrollerne i den nye romantiske komediefilm ‘Isn’t It Romantic’, som får premiere på Netflix den 28. februar – to uger efter biografpremieren i USA.

Det annoncerer Netflix, som også har frigivet en trailer, der kan ses nederst i artiklen.

Natalie (Rebel Wilson) er arkitekt i New York og arbejder hårdt for at blive anerkendt for sit arbejde, men det er mere sandsynligt, at hun bliver bedt om at hente kaffe og frokost, end at hun bliver bedt om at designe byens næste skyskraber.

Og som om det var ikke var slemt nok, bliver hun slået bevidstløs af en røver, og da hun vågner igen, opdager hun, at hendes liv pludselig er forvandlet til hendes værste mareridt – en romantisk komedie, hvor hun selv spiller hovedrollen.

LÆS OGSÅ:   Netflix-medlemmer streamer to timer om dagen

Artiklen fortsætter under annoncen

Liam Hemsworth, Adam Devine og Priyanka Chopra medvirker også i komedien, der er instrueret af Todd Strauss-Schulson (‘The Final Girls’ og ‘The Inbetweeners’).

Filmen bliver som nævnt tilgængelig på streamingtjenesten Netflix blot to uger efter den amerikanske biografpremiere, da Warner Bros. Pictures har valgt at sælge alle rettigheder udenfor USA og Canada.

‘Isn’t It Romantic’ kan ses på Netflix Danmark fra den 28. februar.




Skriv kommentar