Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Trailer: Kevin Costner og Woody Harrelson i ‘The Highwaymen’

Trailer: Kevin Costner og Woody Harrelson i ‘The Highwaymen’

24/02/2019 | Flixfilm

highwaymen netflix film danmark kevin costner woody harrelsonDen 29. marts har Netflix eksklusiv premiere på filmen ‘The Highwaymen’, som følger de legendariske efterforskere, der fangede forbryderiske Bonnie og Clyde.

Kevin Costner (‘Bodyguard’) og Woody Harrelson (‘Natural Born Killers’) er i rollerne som efterforskerne, mens de får følgeskab af Kathy Bates (‘Fried Green Tomatoes’), Kim Dickens (‘Gone Girl’) og John Carroll Lynch (‘Fargo’).

Se en trailer til ‘The Highwaymen’ nederst i artiklen.

‘The Highwaymen’ og fortæller den uhørte, sande historie om de legendariske efterforskere, der fangede Bonnie og Clyde. Da FBI træder til med alle deres ressourcer og den nyeste teknologi og stadig må sande, at det ikke er nok til at fange nationens mest berygtede kriminelle – så må de to tidligere efterforskere fra Texas slå til og stole på deres mavefornemmelse og gode gamle old-school tricks.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Starting 5'

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er instrueret af John Lee Hancock, som i 2016 stod bag ‘The Founder’ med Michael Keaton om McDonalds oprindelse. Han har også tidligere lavet den Oscar-vindende ‘The Blind Side’ med Sandra Bullock og ‘Saving Mr. Banks’ hvor Tom Hanks er i rollen som den ikoniske skaber af det ultimative mussehus; Walt Disney.

Se ‘The Highwaymen’ på Netflix Danmark fra den 29. marts.




Skriv kommentar