Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 5 dystopiske cyberpunk-serier på Netflix

5 dystopiske cyberpunk-serier på Netflix

27/11/2019 | Flixfilm

cyberpunk film serier netflixI denne artikel har vi samlet fem serie-anbefalinger, som alle kan streames på den danske Netflix.

Fælles for anbefalingerne er at de alle bevæger sig indenfor cyberpunk-genren, der er science fiction hvor ofte det velkendte og moderne samfund i en nær fremtid er i sammenbrud forsaget af ukontrollerbar avanceret videnskab og/eller kunstig intelligens.

Kom blandt andet med til en fremtid hvor mennesket kan leve forevigt, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet eller mød en ensom ung kvinde, der er afhængig af virtual reality-spil.

Se de fem cyberpunk-serier – som alle kan ses på Netflix – herunder;

Artiklen fortsætter under annoncen

ad vitam

Ad Vitam

I en fremtid, hvor regenereringsteknologien lader mennesket leve evigt, efterforsker en politimand og en ung, psykisk syg kvinde en række mærkelige selvmord blandt unge.

Se Ad Vitam på Netflix.

347a82610533f3b681edde14b4933a76cb85da36

Kiss Me First

En ensom ung kvinde, der er afhængig af et virtual reality-spil, bliver ven med en festpige, der tager hende med ind i en ny verden med spænding og mørke hemmeligheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Kiss Me First på Netflix.

better than us

Better Than Us

En familie på randen af et sammenbrud bliver ejere af en avanceret robot, der er eftertragtet af en stor virksomhed, drabsefterforskere og terrorister.

Se Better Than Us på Netflix Danmark.

leila

Leila

I en nær fremtid, hvor et undertrykkende regime har splittet samfundet, går en kvinde mod systemet for at finde sin datter, der blev taget fra hende flere år tilbage.

Se Leila på Netflix Danmark.

Altered Carbon

Altered Carbon

Efter 250 år på is vender en fange tilbage til livet i en ny krop med kun en enkelt chance for at genvinde sin frihed: ved at løse en gådefuld mordsag.

Se Altered Carbon på Netflix.

Har du en cyberpunk favorit? Skriv dine film og serieanbefalinger nedenfor i kommentarfeltet.

Find flere guides og inspiration til hvad du skal se på streamingtjenesten Netflix her; Film- og serier-anbefalinger.




1 kommentar til 5 dystopiske cyberpunk-serier på Netflix

  1. Gus - kl. 09:36, 27-11-2019:

    “Love x death x robots” er også en ufattelig god cyberpunk/sci-fi serie, med fantastisk animation. Dog for det lidt mere hardcore publikum

Skriv kommentar