Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix udgiver nyt afsnit af ‘Explained’ om COVID-19

Netflix udgiver nyt afsnit af ‘Explained’ om COVID-19

22/04/2020 | Flixfilm

Netflix udgiver nyt afsnit af Explained om COVID 19 coronaEnten kan Netflix se ind i fremtiden eller også kan streamingtjenesten præstere under selv de mest vanskelige forhold.

Netflix har nemlig annonceret, at der den 26. april er premiere på et nyt afsnit af den faktuelle dokumentarserie ‘Explained‘ om den igangværende COVID-19 / corona-pandemi.

Se en trailer til afsnittet ‘Coronavirus, Explained’ nederst i artiklen.

Om det nye afsnit skriver Netflix;

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2020 blev verden en anden. Denne aktualitetsserie ser nærmere på corona-pandemien, bestræbelserne på at tackle den og dens sundhedsmæssige følger.

I traileren kan man se blandt andet Microsoft-grundlæggeren Bill Gates udtale sig om, at verden ikke har været forberedt på en ny pandemi og går desuden i dybden med symptomerne, der kan være uforklarlige.

Baseret på traileren ser det ikke ud til at Netflix har trodset udgangsforbuddet og sendt et kamerahold i marken. I stedet lader det til at byde på sammenklip, samt nye hjemmeoptagelser, fra et tidligere ‘Explained’-afsnit, der gik i dybden med pandemier generelt.

LÆS OGSÅ:   Julehistorien 'Snesøsteren' bliver til film på Netflix - Kommer til november

Vi har tidligere skrevet om hvilke dokumentarer, som ligger på Netflix, der giver mere viden om virus og epidemier. Find artiklen her: Dokumentar-serier om virus og pandemi på Netflix.

Dokumentarserien ‘Explained’ fokuserer i hvert afsnit på et nyt emne og har igennem de første to sæsoner gjort seerne klogere på cryptocurrency, aktiemarkedet, diamanter, e-sport, milliardærer, liv i rummet og meget mere. Hvert afsnit er på blot 16–18 minutter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er også udkommet to særskilte kapitler i serien med hvert deres fokus; ‘The Mind, Explained‘ og ‘Sex, Explained‘.

Se ‘Explained‘ på Netflix Danmark. ‘Coronavirus, Explained’ har premiere den 26. april




Skriv kommentar