Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘The Rain’ blandt de populæreste serier i USA i 2020

‘The Rain’ blandt de populæreste serier i USA i 2020

10/12/2020 | Flixfilm

rain dansk hit usaStreamingtjenesten Netflix har netop løftet sløret for hvilke film og serier deres medlemmer har kastet sig over i løbet af året.

Tidligere kunne vi blandt andet afsløre, at danskerne har været ekstra vilde med reality-tv, anime og thrillers siden at Danmark kom i lockdown i midten af marts.

Nu har Netflix offentliggjort listerne over de mest sete serier i hjemlandet USA og her er der også noget at glæde sig over i vores egen andedam.

Den danske Netflix-serie ‘The Rain’, som havde premiere på sidste sæson i august, var nemlig den næstmest sete internationale serie i USA i 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det viser oversigten som The Wall Street Journal har offentliggjort. Se listen nederst i artiklen.

Det er ikke nogle hemmelighed at udlandet elsker ‘The Rain’, men at den næsten rammer toppen i landet hvor Netflix har intet mindre end 73 millioner medlemmer, er lidt af en overraskelse.

‘The Rain’ har således haft flere seere end ‘Dark’. ‘Papirhuset’ og Adam Prices norske serie ‘Ragnarok’. Den må dog se sig overgået af den tyske serie ‘Barbarians’ om en romersk officer, der er splittet mellem det mægtige imperium, han er vokset op i, og sin egen stamme, hvilket resultere i et episk historisk sammenstød.

LÆS OGSÅ:   Se boksekampen mellem Jake Paul og Mike Tyson på Netflix – Starttidspunkt afsløret

Afslutningen på ‘The Rain’ gav dog ikke anledning til gråd hos Flixfilms anmelder, som blandt andet skrev; “Den sidste sæson af ’The Rain’ byder ikke på én eneste dråbe regn. Vi siger glædeligt farvel til Rasmus, Simone og co., og vi regner med, at den næste danske Netflix-serie gør det bedre.” Læs mere her: Anmeldelse: ‘The Rain’ – sæson 3.

Den danske duo Christian Potalivo og Jannik Tai Mosholt, som står bag ‘The Rain’ er allerede begyndt på optagelserne på deres næste serie – ‘Chosen‘ – som forhåbentlig bliver et ligeså stort internationalt hit. Holdet er netop nu i gang med at filme i Albertslund og omegn.

Årets mest sete internationale serier i USA;

1. Barbarians (Tysk)
2. The Rain (Dansk)
3. Dark (Tysk)
4. Money Heist (Spansk)
5. Dark Desire (Mexikansk)
6. Ragnarok (Norsk)
7. Always a Witch (Colombia)
8. To the Lake (Russisk)
9. The Seven Deadly Sins: Imperial Wrath of the Gods (Japansk)
10. The Protector (Tyrkisk)




Skriv kommentar