Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » David Fincher samarbejder med ‘Seven’-forfatter på ny Netflix-film

David Fincher samarbejder med ‘Seven’-forfatter på ny Netflix-film

02/03/2021 | Flixfilm

the killer david fincher sevenDen anerkendte instruktør David Fincher, som har underskrevet en eksklusiv aftale med Netflix om at lave film udelukkende til streamingtjenesten har fundet sit næste filmprojekt efter sidste års anmelderroste ‘Mank‘.

Denne gang vender Fincher tilbage til en genre, som han er ualmindelig kendt med og de sker i samarbejde med manuskriptforfatter Andrew Kevin Walker, der også var hjernen bag den psykologiske thriller ‘Seven’ med Brad Pitt, Kevin Spacey og Morgan Freeman, som blev Finchers helt store instruktør-gennembrud.

Filmen ‘The Killer’ er baseret på en tegneserie af Alexis Nolent, og koldblodig lejemodig, som får en psykologisk krise i en verden uden moralske skrupler.

Ubekræftede rygter antyder, at Michael Fassbender (‘Prometheus’, X-Men: First Class’) er blevet hyret til hovedrollen, men Netflix har ikke ville kommentere rygterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen oplysninger om hvordan David Fincher og Andrew Kevin Walker vil tackle historien, men den bevæger sig i samme dystre miljø som ‘Seven’ fra 1995, så de har i hvert fald en del erfaring at trække på.

LÆS OGSÅ:   Flydramaet 'Carry-On' med Taron Egerton og Jason Bateman lander snart på Netflix

David Fincher har lavet en 4-årig kontrakt med Netflix, og har foruden ‘Mank’ som var lavet direkte til Netflix, og så været involveret i en række andre projekter for streamingtjenesten. Heriblandt ‘House of Cards‘, ‘Mindhunter‘ og ‘Love, Death & Robots‘. En ny sæson af sidstnævnte er i øvrigt på trapperne.




Skriv kommentar