Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix vil lave større, færre og bedre film

Netflix vil lave større, færre og bedre film

02/06/2022 | Flixfilm

netflix film

Netflix har et enormt udvalg med flere tusind timers underholdning for enhver smag.

Streamingtjenesten er dog ofte blevet kritiseret for at fokusere for meget på kvantitet og ikke kvalitet.

Netflix er simpelthen blevet beskyldt for at fylde deres tjeneste med for mange titler af tvivlsom kvalitet i stedet for at sikre at de film og serier, som lander på tjenesten nu også er seværdige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det lader dog til at der har været noget om snakken for i følge det amerikanske medie The Hollywood Reporter er der kommet nye boller på suppen hos Netflix, som er vågnet til en ny virkelighed hvor ikke medlemmerne strømmer til i samme grad som tidligere.

Derfor lyder det nye mantra internt hos Netflix, at de skal lave større, færre og bedre film.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Starting 5'

Vi kan dermed se frem til færre premierefilm, der til gengæld vil være af højere kvalitet – både produktions- og budgetmæssigt.

De mindre film forsvinder dog ikke fra tjenesten, men i stedet for at lave to film til f.eks. 10 millioner dollars stykket vil man i fremtiden hellere lave en enkelt film til 20 millioner dollars.

Det nye fokus betyder dog ikke nødvendigvis at der bliver langt mellem snapsene på Netflix for streamingtjenesten vil fortsat have som mål, at udgive mindst én ny original film om ugen.




1 kommentar til Netflix vil lave større, færre og bedre film

  1. Rud - kl. 11:11, 02-06-2022:

    At der skulle 90 milliader dollars i minus for netflix, for at de vågnede op, er dyre lærepenge. Kunne være man skulle skifte fokus fra hvem deler, til kvaliteten af udbudet.

Skriv kommentar