Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Skaberne af ‘Dark’ er tilbage med mysteriet ‘1899’

Skaberne af ‘Dark’ er tilbage med mysteriet ‘1899’

07/06/2022 | Flixfilm

1899 serie netflix

For over et år siden blev det annonceret, at Jantje Friese og Baran bo Odar, der stod bag den prisvindende tyske Netflix-serie ‘Dark‘ ville vende tilbage med et ny mareridtsligende serie.

Nu er Netflix klar til at løfte sløret for første trailer til ‘1899’ – som serien hedder – og klippet kan ses nederst i artiklen.

I ‘1899’ sejler et migrantskib vestpå for at forlade det gamle kontinent – fra Europa til New York. Passagererne er en blandet pose af europæisk oprindelse og baggrunde – kun forenet af deres håb og drømme for det nye århundrede og deres fremtid i udlandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men deres rejse tager en uventet drejning, da de opdager et andet migrantskib, der driver på åbent hav. Hvad de finder ombord, vil gøre deres passage til det forjættede land til et rædselsfuldt mareridt.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til 'The Electric State' med Millie Bobby Brown og Chris Pratt

Skaberne bag ‘1899’ har samlet en international rollebesætning til serien da den er udformet som en flersproget odysse, og derfor vil karaktererne tale deres modersmål.

Blandt de medvirkende er danske navne som Lucas Lynggaard Tønnesen (‘The Rain‘), Clara Rosager (‘Før Frosten’), Alexandre Willaume (‘Equinox‘) og Maria Erwolter (‘The Ritual’) samt internationale navne som blandt andre Emily Beecham (‘Outside the Wire‘), Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau og Anton Lesser.

Premieredatoen er endnu ikke offentliggjort, men det forventes at den lander på Netflix Danmark i slutningen af 2022.




Skriv kommentar