Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver nye afsnit af ‘Teletubbies’

Netflix laver nye afsnit af ‘Teletubbies’

08/09/2022 | Flixfilm

De gule bamser er mange forældres skræk, men børn elsker Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa og Po fra børneprogrammet ‘Teletubbies’!

Derfor er streamingtjenesten Netflix snart klar med helt nye afsnit af det ikoniske børnshow og de nye afsnit lander allerede til november.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I slutningen af 90’erne blev ‘Teletubbies’ vist på TV2, som gjorde de fire dukkebamser til en stor succes og næsten alle kom på fornavn med de skøre bamser – især grundet en meget anstrengende intro-sekvens. ‘

Den nye Netflix-serie er blevet opfrisket og tilpasset nutiden, mens den Emmy-nomineret Tituss Burgess, som blandt andet kendes fra ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ vil guide børne igennem afsnittene. Hvem der er bag de danske stemmer på serien er endnu ikke afsløret.

LÆS OGSÅ:   Netflix-medlemmer streamer to timer om dagen

Musik vil samtidig spille en stor rolle i den nye ‘Teletubbies’-serie og hvert afsnit vil byde på en ny “Tummy Tales”-sang, som hele familien kan danse til og synge med på.

Hvert afsnit er på 12 minutter og Netflix har her til start lavet hele 26 af dem, men flere er sandsynligvis på vej hvis at serien bliver hit blandt de mindste Netflix-medlemmer.

Se ‘Teletubbies’ på Netflix Danmark fra den 14. november.




Skriv kommentar