Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Se første teaser til ‘Extraction 2’

Se første teaser til ‘Extraction 2’

03/04/2023 | Flixfilm

Chris Hemsworth er tilbage i hovedrollen som den frygtløse lejesoldat Tyler Rake i den kommende actionfilm ‘Extraction 2’, som får premiere den 16. juni.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse og kan samtidig afsløre første teaser, der kan ses nederst i artiklen.

Efter lige akkurat at have overlevet hændelserne i den første film er Rake tilbage i ‘Extraction 2’ – efterfølgeren til Netflix’ blockbuster-actionfilm ‘Extraction‘ – som den australske lejesoldat på en ny dødbringende mission: at redde en nådesløs georgisk gangsters sønderslåede familie fra det fængsel, hvor de er tilbageholdt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Instruktør Sam Hargrave er også bag kameraet på efterfølgeren, mens producent og manuskriptarbejdet er overladt til Joe og Anthony Russo, som kendes fra bl.a. ‘Avengers: Infinity War’ (2018) og ‘Avengers: Endgame’ (2019).

Golshifteh Farahani genoptager sin rolle fra den første film, som bagmanden Nik Khan, mens de også er ledsaget af Adam Bessa (‘Mosul’), Olga Kurylenko (‘Black Widow’), Daniel Bernhardt (‘John Wick’) og Tinatin Dalakishvili (‘The Undeclared War’) i bærende roller.

LÆS OGSÅ:   'Don't Move': Du kan skrige, men ikke løbe i kommende Netflix-gyser

Den første film ‘Extraction’ blev et massivt hit, da den udkom den 24. april 2020. Hele 90 millioner husstande så ‘Extraction’ i løbet af de første fire uger, mens at actionfilmen i dag er på en syvende plads over de mest sete Netflix-film nogensinde. Den blev set i over 231 millioner timer i løbet af de første 28 dage.

Flixfilm anmeldte første film, som vi kvitterede med 4 stjerner og skrev bl.a. “Chris Hemsworth bander og skyder sig vej ud af sit image som Thor i denne ret underholdende og velspillede, men også ret konventionelle, actionfilm, der fungerer upåklageligt som uforpligtende fredagshygge.”

‘Extraction 2’ har premiere på Netflix Danmark den 16. juni.




Skriv kommentar