Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix udsender information om kontodeling

Netflix udsender information om kontodeling

25/05/2023 | Flixfilm

Hvis du deler dit Netflix-abonnement med andre så har du sikkert modtaget en mail fra streamingtjenesten ellers gør du det meget snart!

I denne uge er Netflix nemligt begyndt at sende e-mails til medlemmer, der deler Netflix med personer uden for deres husstand i Danmark.

En Netflix-konto er beregnet til en enkelt husstand. Alle, der bor i den husstand, kan bruge Netflix, uanset hvor de er – hjemme, på farten, på ferie – og udnytte de nye funktioner til profiloverførsel og administration af adgang og enheder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men mange deler deres abonnement med venner og familie, som ikke bor i samme husstand og det er imod retningslinjerne.

Streamingtjenesten anslår, at over 100 millioner husstande i hele verden ser Netflix uden at betale.

Dem vil man nu have sat en stopper for, således at streamingtjenesten kan investere massivt i et stort udvalg af nye film og serier – så der altid er noget godt at se på Netflix, uanset smag, humør, sprog, eller hvem du ser sammen med.

LÆS OGSÅ:   Netflix lukker komedieserien 'Unstable'

Mailen som udsende til de danske Netflix-medlemmer kan ses nederst i artiklen, men streamingtjenesten giver en to muligheder hvis man fortsat vil dele sin konto med nogen udenfor husstanden;

– Overfør en profil så vedkommende selv kan betale for deres konto.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Køb et ekstra medlem til din konto for 39 kr. om måneden, så en udenfor din husstand fortsat kan streame Netflix.

Netflix formoder, at de nye tiltag mod kontodeling vil få medlemstallet til at falde – også i Danmark – men at man på den lange bane vil tjene flere penge ved at få nogle snyltere til at betale.




Skriv kommentar