Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Kom tættere på legenden: Sylvester Stallone deler sin underdog-historie i ‘Sly’

Kom tættere på legenden: Sylvester Stallone deler sin underdog-historie i ‘Sly’

04/07/2023 | Flixfilm

Det er kun få uger siden, at Netflix havde premiere på en dokumentaren ‘Arnold‘ om actionhelten Arnold Schwarzeneggers, men nu er streamingtjenesten klar til at diske op med endnu en dokumentar om en mand, som oftest har været hårdtslående i film på det store lærred.

Han kendes bedst som ‘Rocky’ eller ‘Rambo’, men livet som den 3x Oscar-nominerede Sylvester Stallone har ikke altid været nemt.

I den kommende dokumentar ‘Sly’ fortæller actionstjernen selv om sin ærlige og inspirerende rejse fra sit Hell’s Kitchen til Hollywood.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har netop udsendt første trailer til ‘Sly’ som kan ses nederst i artiklen.

‘Sly’ giver et intimt indblik i Stallone og hvordan de karakterer, han har spillet på skærmen, spejler hans underdog-historie.

LÆS OGSÅ:   Julehistorien 'Snesøsteren' bliver til film på Netflix - Kommer til november

Skuespilleren er blandt andet kendt at have skrevet manuskriptet til ‘Rocky’ og være fastbesluttet på selv at spille hovedrollen – ellers ville han ikke sælge rettighederne. Den beslutsomhed drev Stallones karriere i mere end 50 år.

Den tager endvidere et eftertænksomt kig på Stallones triumfer og kampe, og drager paralleller til de uforglemmelige karakterer, han har spillet på det store lærred.

‘Sly’ er instrueret af Thom Zimny (‘The Gift: The Journey of Johnny Cash’) som har fået eksklusiv adgang til manden selv!

Dokumentaren ‘Sly’ om Sylvester Stallone kan streames på Netflix Danmark til november.




Skriv kommentar