Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Stranger Things’-producer: Sæson 5 er ligeså episk som de største film

‘Stranger Things’-producer: Sæson 5 er ligeså episk som de største film

13/09/2023 | Flixfilm

Mens vi venter spændt på premieren af den femte og sidste sæson af Netflix-seriens ‘Stranger Things’, afsløres der løbende nye detaljer om den storslåede afslutning.

Seriens producer, Shawn Levy, antyder nu, at der venter os en imponerende underholdningsoplevelse: ‘Stranger Things 5’ er nemlig lige så stor og episk som de største film, og tilføjer til Total Film-magasinet: “Det er en enorm og filmisk fortælling, som tilfældigvis går under betegnelsen tv-serie.”

Dette kommer fra manden, der tidligere har været involveret i skabelsen af storfilm som ‘Arrival’ og ‘Free Guy’, så han ved, hvad han taler om.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Stranger Things’ sæson 4 blev der heller ikke sparet på ambitionerne eller effekterne. De sidste to episoder havde således en samlet spilletid på næsten 4 timer, hvoraf det sidste afsnit i fjerde sæson varede hele 2,5 timer.

Selvom der ikke er oplyst en nøjagtig premieredato for ‘Stranger Things’ sæson 5 på Netflix, forventes det at være i løbet af 2024. Dog, da optagelserne i øjeblikket er sat på pause på grund af den igangværende skuespillerstrejke i Hollywood, kan en premieredato i 2025 blive uundgåelig.

LÆS OGSÅ:   Julehistorien 'Snesøsteren' bliver til film på Netflix - Kommer til november

Skaberne af ‘Stranger Things’, Ross og Matt Duffer, har tidligere udtalt, at den femte og sidste sæson vil udgøre en kulmination af alle tidligere sæsoner med elementer fra hver af dem. De tilføjede yderligere: “Vi vil sandsynligvis vende tilbage til den samme tone og magi som i første sæson, samtidig med at vi bevarer samme skala med hensyn til budget og effekter som i den seneste fjerde sæson. Dette betyder, at den forhåbentlig vil byde på noget for enhver smag.”

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark.




Skriv kommentar