Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » 50 Cent laver Netflix-serie om skandaleombruste P. Diddy

50 Cent laver Netflix-serie om skandaleombruste P. Diddy

23/05/2024 | Flixfilm

En ny eksplosiv beef kan være under opsejling i hip-hip miljøet.

Den amerikanske rapper 50 Cent har nemlig offentliggjort at han er på vej med en dokumentarserie om den skandaleramte P. Diddy, der også kendes under navnene Puff Daddy og Sean Combs.

Dokumentarserien, som har fået navnet ‘Diddy Do It’, vil få premiere til Netflix, oplyser 50 Cent – med det borgerlige navn Curtis Jackson III – i et opslag på sin Instagram, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har endnu ikke kommenteret på den kommende dokumentarserie.

Rapperen P. Diddy, som har lavet hits som ‘I’ll Be Missing You’, har vundet tre grammyer og været kærester med verdensstjernen Jennifer Lopez, har den seneste tid været i vælten i medierne da han i slutningen af sidste år blev anklaget for voldtægt og tvang af sin ekskæreste sangerinden Cassie, hvis borgerlige navn er Cassandra Ventura.

Flere anklager om seksuelle overgreb dukkede efterfølgende op og derfor blev rapperens hjem i Los Angeles og Miami tidligere på året ransaget af det amerikanske politi.

Rapperen har hele tiden fastholdt sin uskyld, men det blev skudt til højre i sidste uge, efter at en video fra 2016 blev offentliggjort hvor at P. Diddy overfalder sin daværende kæreste Cassie.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 40 – 2024)

I den voldsomme video ses han skubbe, sparke og slæbe rundt med sin ekskæreste.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sean “Diddy” Combs har efterfølgende været ude og undskylde for videoen; “Jeg var helt ude af den. Jeg havde nået bunden. Min opførsel på den video er utilgivelig”, siger han blandt andet på sin Instagram.

Men den undskyldningen er der ikke mange som kan bruge til – heriblandt 50 Cent, som gennem en længere årrække har haft en beef med P. Diddy og nu er klar til at dokumentere fjendskabet.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘Diddy Do It’ får premiere på Netflix Danmark.

View this post on Instagram

A post shared by 50 Cent (@50cent)




Skriv kommentar