Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

Netflix streamer hotdogspisningskonkurrence

13/06/2024 | Flixfilm

Det er ikke nogle hemmelighed, at Netflix de senere år har kastet sig over mere og mere sport.

Tennis, fodbold, golf, cykling, motorsport og amerikansk fodbold er blandt de mange sportsprogrammer, som kan streames på tjenesten.

Men nu er Netflix også begyndt, at interessere sig for de mere kuriøse konkurrencer; Derfor kan streamingtjenesten nu afsløre, at de livestreamer fra hotdogspisningskonkurrencen mellem Joey Chestnut og Takeru Kobayashi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker den 2. september under titlen ‘Chestnut vs. Kobayashi: Unfinished Beef’.

Joey Chestnut har 55 verdensrekorder i konkurrencespisning, inklusiv verdensrekorden for flest hotdogs — 76 stk på 10 minutter! Takeru Kobayashi beskrives som faderen til konkurrencespisning og har 10 verdensrekorder, men har ikke konkurreret siden 2010, da han blev udelukket p.g.a. af nogle kontraktmæssige forhold.

LÆS OGSÅ:   Netflix afslører premieredato for 'Bytte Bytte Barn' – Se første klip

Hotdogspisning vil afgøre en 15-årig rivalisering mellem de to konkurrencespisere: Vil Chestnut bevare sin titel som verdens bedste, eller vil Kobayashi komme tilbage med hævn og genvinde sin trone?

Når de mødes igen vil være første gang de står ansigt til ansigt med hinanden 15 år efter at Chestnut endelig besejrede Kobayashi i en ‘sudden death’ hotdog-duel.

Det endelige tidspunkt og sted for konkurrencen vil blive annonceret senere.

Se ‘Chestnut vs. Kobayashi: Unfinished Beef’ direkte på Netflix Danmark den 2. september.




Skriv kommentar