Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Flere Hollywood-film på vej til Netflix

Flere Hollywood-film på vej til Netflix

06/09/2014 | Flixfilm

lego film nye netflixSom det tidligere er blevet rapporteret her på Flixfilm.dk, har Netflix indgået en rettighedsaftale med filmselskabet Warner Bros. om deres nyeste udgivelser. Vi har i den anledning kigget i krystalkuglen og set på hvilke film fra filmselskabet vi kan forvente os bliver tilgængelige på streamingtjenesten i fremtiden.

Størstedelen af Warner Bros. nyere udgivelser er allerede tilgængelige på Netflix. Det inkluderer bl.a. Pacific Rim, Gravity, Hobbitten: En Uventet Rejse, We’re the Millers, The Great Gatsby, Gangster Squad, Man of Steel, Operation Argo og The Incredible Burt Wonderstone.

De film fra Warner Bros., som endnu ikke kan ses på Netflix og som dermed må forventes snart vil blive tilføjet er bl.a. Her, Prisoners, Hobbitten: Dragen Smaugs Ødemark, LEGO Filmen, Grudge Match, 300: Rise of an Empire, Transcendence og Godzilla. Der er dermed flere kendte film i vente.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 41 – 2024)

Hvorvidt og hvornår de pågældende film kommer på Netflix er usikkert, men hvis vores antagelser holder stik, så skulle den amerikanske dramafilm Prisoners med Hugh Jackman og Jake Gyllenhaal, og komediefilmen Grudge Match (Tilbage i Ringen) med Sylvester Stallone og Robert De Niro komme på Netflix i næste måned.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skal bemærkes, at ovenstående naturligvis blot spekulationer, da Netflix ikke annoncerer deres kommende film og serier flere måneder i forvejen.




1 kommentar til Flere Hollywood-film på vej til Netflix

  1. jan lisborg - kl. 18:03, 16-09-2014:

    Hvor mon deadwood blev af , skulle den ikke starte d 15 september , det kan være flixfilm ved noget om det.Venlig hilsen jan lisborg

Skriv kommentar